Creëer je eigen Eetbaar Paradijs


zonder dat je groene vingers hoeft te hebben


Stel je voor, je loopt je deur uit en alle planten kun je eten. Dan loop je ipv naar de winkel, je tuin in, voor een salade.

Het is onze missie om heel Nederland om te toveren in een Eetbaar Paradijs. De mogelijkheden daarvoor zijn oneindig.

Campanula
Persicifolia 

Van deze prachtige vaste plant kun je alle delen eten. De wortels, blaadjes en de bloem!

Ook bijen en vlinders zijn er dol op.

Soms bloeit de Campanula wel de hele zomer door, van juni tot september.

Met het Eetbaar Paradijs creëer je meer dan een moestuin!
Het is een prachtige siertuin, waar je ook uit kunt eten.


PARADIJS

P - Persoonlijk ontwerp

A - Actief

R - Realistisch

A - Anders

D - Dichter bij de natuur

I  -  Iedereen

J  - 100% JA 

S - Samen in de Eetbaar Paradijs Academie


Al deze punten laten we elke keer weer terug komen, alleen dan bouwen we samen een nieuwe wereld!


3 pijlers van Eetbare Paradijs

Online
Eetbaar Paradijs Academie

Elke maand is er super veel te doen in de tuin. In de academie neem ik je mee. Wekelijks delen we filmpjes met lessen gedeeld, zodat je zelf aan de slag kunt om je tuin te verrijken.

Workshop
Dag in het Paradijs

Beleef hoe het is om in een Eetbaar Paradijs te leven en krijg plantjes mee die onmisbaar zijn. Samen beleven we een prachtige dag, waarin Linda en Cathelijn je meenemen in het leven in overvloed.

Persoonlijke Coaching
De volgende stap

Breng meer Natuurlijke Self Care in je leven en krijg je wensen helder. Voel jezelf zeker over het nemen van de volgende stap. Voor een leven in verbinding met de natuur. Persoonlijke begeleiding, om een echte paradijsvogel te worden.

Bestel en krijg toegang Tot de

online Eetbaar Paradijs Academie

Als je kiest voor de Eetbaar Paradijs Academie, krijg je jouw unieke inloggegevens per e-mail en kun je direct inloggen en beginnen.

De online leeromgeving is een unieke inspiratiebron en wordt wekelijks gevuld, zodat jij precies weet welke stap je kunt zetten. En kun je direct aan de slag om jouw eigen Eetbaar Paradijs te creëren.

Bestaande planten herkennen

Sommige mensen noemen het onkruid, maar het is natuurlijk alleen onkruid als je niet weet dat het eetbaar is. Dus de eerste stap is inventariseren wat er is en weten of het eetbaar is.

Geef de natuur ruimte om je te voeden

Door je eigen voedsel te groeien, krijg je gezond en voedzaam eten binnen. Je oogst als je het nodig hebt en het zit daardoor vol levensenergie. En het werken in de tuin is heel aardend en brengt rust.Samen creëren we de toekomst

De online leeromgeving is een prachtige inspiratie bron. Onder de lessen en filmpjes kan iedereen reageren en ervaringen delen. 

In de live Eetbaar Paradijs Workshops en Training komen we samen.

Verbinden met de natuur

Door bezig te gaan met eetbaar en ons te voeden met de natuur, ontstaat er een nieuwe beleving van de natuur. Stress wordt verminderd en er ontstaat een gevoel van eenheid.

Ik maak graag gebruik van de Online Eetbaar Paradijs Academie! 

Dit wordt er gezegd over Linda en Cathelijn


Louise van Luijk

Earth Keeper Permaculturist

Eco Educator

vruchtbaar.org/

Ik ben bijzonder dankbaar dat deze twee powervrouwen in mijn leven zijn. Ik kijk uit naar nog vele cocreaties voor een mooie, groene toekomst."

Over Linda

"Samenwerken met Linda is een verademing. Haar heldere kijk op een plek geeft inzicht en inspiratie. Op realistische wijze ziet ze overal de potentie voor een eetbaar paradijs"


Over Cathelijn

"Cathelijn walks her talk. Ze heeft een bijzonder vermogen om in te tunen op wat er nodig is bij degene die ze coacht. En weet dit om te zetten in praktisch plan om stap voor stap resultaat te boeken."

Wat zit er in de Online Academie Eetbare Paradijs

Leer hoe je dit jaar nog een eetbaar paradijs kunt creëren, zodat je altijd eten hebt binnen handbereik. Met de wekelijkse inspiratie, lessen en filmpjes, weet je hoe je je tuin kunt omtoveren.


Het geeft je een nieuwe kijk op de ruimte om je heen en inzicht in de vele mogelijkheden. Je gaat een nieuwe verbinding aan met de natuur, zodat de natuur je kan voeden. 

Eetbare (wilde) planten herkennen en eten.

Er groeit al zoveel om ons heen. Eetbaar en oogstbaar. Het herkennen hiervan is een belangrijke schakel, om het ook daadwerkelijk te gaan eten.

Praktische aanwijzingen om direct te beginnen.

Hoe je direct kunt beginnen met kleine aanpassingen te maken in je tuin of balkon, om je tuin zo in te richten dat je er uit kunt gaan eten. En hoe je eenvoudig superfoods kunt groeien in je keuken.

Lessen uit de Eetbaar Paradijs Ontwerptraining

In de academie vind je de lessen uit de Eetbaar Paradijs ontwerptraining zodat je ze zelf toe kunt passen in je eigen tuin. Het verschil is dat je in de Ontwerptraining zelf wekelijks persoonlijke begeleiding krijgt, toegespitst op je eigen tuin.

Over jouw trainers en coaches...

Hallo,

Wij zijn Linda en Cathelijn.


Linda: "Mijn eerste tuintje legde ik aan toen ik 6 jaar was, ik kreeg 3 vierkante meter in onze achtertuin.

Daar ontstond mijn fascinatie voor de wereld van de eetbare planten. Toen ik studeerde ontdekte ik al snel dat ik niet gelukkig zou worden in het bedrijfsleven en ben ik een training Permacultuur gaan doen en heb mij sindsdien steeds verder ontwikkeld in het ontwerpen en aanleggen van natuurlijke voedselsystemen.

Ik gaf onder andere workshops in het ontwerpen en aanleggen van voedselbossen en heb verschillende buurttuinen ontworpen en helpen ontwikkelen.

De laatste jaren ben ik mij meer in de ´eetbare siertuin´ gaan verdiepen omdat er rond elk huis voedsel kan groeien, het er prachtig uit kan zien en ik het belangrijk vind dat we als mensen weer de verbinding met voedsel ons voedsel aangaan.

Ik geniet er dubbel van wanneer ik eerst een rondje door mijn tuin wandel voor ik de keuken in duik.

Ik heb dan ook enorm veel zin om mijn kennis en ervaring over eetbare planten, natuurlijke systemen en ontwerpmogelijkheden met jou te delen.


"De mogelijkheden zijn oneindig, je hoeft de natuur alleen maar de ruimte te geven"

Cathelijn: "Als meisje van 10 had ook ik mijn eigen tuintje. En kon ik uren neuzen in het boek: Leven van het land. Inmiddels een klassieker.

Daarom ging ik op mijn 12e naar de Agrarische School. Lekker bezig met mijn handen. Ik leerde daar van alles van moestuinieren tot stekken tot dierhouderij. Prachtig, maar ik leerde ook hoe ik kunstmest moest gebruiken en 'onkruid' moest wieden en spuiten... ik verloor mijn interesse.

Tot ik jaren later in Nieuw Zeeland over Permacultuur leerde. En zag met mijn eigen ogen hoe het ook mogelijk was om in samenwerking met de natuur te telen. Opnieuw wilde ik wonen in de natuur. Daarom koos ik terug in Nl voor de Permacultuur opleiding.

Dit keer niet Zelfvoorzienend, maar samen-voorzienend!  

Sinds 10 jaar woon ik op een prachtige plek in de natuur en heb ik mijn eigen eetbare wilde planten tuin aangelegd.

Ik vind het heerlijk om in de lente tijdens een detox kuur, mijn tuin in te lopen en daar mijn kuur bij elkaar te plukken. Dan voel ik me zo rijk.

Naast mijn eigen tuin heb ik verschillende community tuinen ontworpen en aangelegd.

Met heel veel liefde wil ik al mijn kennis en inspiratie met jullie delen.  

Word jij een Paradijs Vogel?

Met de Online Eetbaar Paradijs Academie

Eetbaar Paradijs Academie

  • Seizoensgebonden lessen; Elke maand zijn er weer andere dingen te doen, in de academie nemen we je mee
  • Eetbaar Paradijs mindset
  • DIY Ontwerp je eigen eetbare paradijs
  • Stap voor Stap meer eetbaar in je bestaande tuin.
  • Inspiratie om een echte paradijs vogel te worden

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot de 'Eetbaar Paradijs Academie'.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd.

Hoe lang houd ik toegang tot de 'Online Eetbaar Paradijs Academie'?

Je krijgt levenslang toegang tot de eetbaar paradijs academie!

Krijgt de 'Eetbaar Paradijs Methode' weleens een update?

Jazeker!!! De Academie is dit jaar nieuw gelanceerd. Daarom worden er elke maand meerdere nieuwe filmpjes en lessen toegevoegd. Zodat je per maand kunt zien wat je kunt doen in je Eetbaar Paradijs.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je ons binnen 30 dagen een email stuurt dan storten wij het geld terug zonder vragen te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Contact met Cathelijn via info@naturalselfcare.nl

En Linda natuurlijkgegroeid@gmail.com

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze 'Eetbaar Paradijs Methode' zult halen en als je de tips en methodieken toepast zul je een goede basis opbouwen en je vrijer voelen in je lichaam en energieker voelen. 

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

>