Wil jij je tuin mooier maken en er lekker uit kunnen eten? 

Het is makkelijker dan je denkt...

Je hoeft er in ieder geval geen
groene vingers voor te hebben.

In onze maatschappij zijn we afhankelijk geworden van de winkel. Eigenlijk hoeft dat helemaal niet. De natuur heeft ons heel veel te bieden. En kun je je maaltijd heel goed aanvullen uit eigen tuin. 

Niet voor niets is het wild-plukken zo populair, maar ook in je eigen tuin is er van alles te eten. Deze kennis is verloren gegaan. Er is ons van alles geleerd, over wat allemaal niet eetbaar is, niet alles hiervan is waar.  


Het is tijd dat we weer verbinding gaan maken met de natuur en onszelf minder afhankelijk maken van de winkel. Onze tuin te vergroenen en onderdeel te maken van van ons leven. Je hebt maar een klein stukje nodig om te beginnen.

Liefde voor de natuur

Jij voelt toch ook die liefde voor de natuur en je weet dat er zoveel meer te eten is,  dan we in de winkel kunnen vinden. Die kennis wil je jezelf weer eigen maken. 

Stel je voor

Je loopt de deur uit je tuin in, alle planten die er staan kun gewoon eten. Je loopt daarom in plaats van naar de winkel, je tuin in voor een heerlijke salade.

Er is altijd te eten te vinden in je tuin en je directe omgeving!

Ga op ontdekkingstocht. Een avontuur in eigen tuin waar je uitgedaagd wordt eetbare planten te herkennen en te eten. Hier heb je geen groene vingers voor nodig, het groeit er al.


Zodra je weet wat er allemaal al eetbaar is, ontstaat de ruimte... 


Die ruimte ga je opnieuw inrichten. Op een manier waarbij je niet hoeft te spitten. Dit scheelt je veel tijd en zwaar werk.

Hiermee breng je de grond in optimale gezondheid. En kun je in 6 weken uit je eigen paradijs eten. Zelfs in wintertijd!


Door klein en behapbaar te beginnen, zul je merken dat je met weinig tijd, toch de vruchten kunt plukken. Want in een eetbaar paradijs maak je het jezelf makkelijk met vaste- en zelf uitzaaiende planten. Zo ben je veel minder tijd kwijt dan een standaard moestuin.


Hoe je dit aanpakt leg ik uit in korte filmpjes en tekst. In de Eetbaar Paradijs Academie.

Wat is ervoor nodig om van je tuin een eetbaar paradijs te maken?

Een uitnodiging om op een nieuwe natuurlijke manier naar je tuin te kijken.
Waarbij je je creativiteit stimuleert en jezelf ontplooit als paradijsvogel die leeft in overvloed.

Ik sluit me aan bij Eetbaar Paradijs

Bestel en krijg direct toegang

Als je nu beslist, krijg je jouw unieke inloggegevens per e-mail en kun je direct inloggen en aan de slag.
In de online omgeving vind je alle onderdelen van de Eetbaar Paradijs Academie.

Binnen 'no time' je eigen eten

Ga wilde eetbare planten herkennen in je tuin en ontdek dat er heel veel super gezonde planten groeien in je tuin en anders wel in je directe omgeving. 

Maak het jezelf gemakkelijk

Werk stapje voor stapje toe naar een zelfregulerende tuin, met vaste planten en zelf uitzaaiende planten. Dus je laat de natuur zelf het werk doen.

Niet hoeven spitten

Met de 'no-dig' methode (niet spitten) krijg je de grond in optimale gezondheid. Het bodemleven komt op gang, door gebruik te maken van de kracht van de natuur. 

Inspiratie omzetten in actie samen met de community

Elke maand zijn er weer andere dingen om te doen. Korte filmpjes inspireren en zetten je aan tot actie. Het nodigt uit om te experimenteren en dingen te doen die je eerder nog niet deed.

Dit zeggen de paradijsvogels over de Eetbaar Paradijs Academie. 

In 1 jaar heeft Eetbaar Paradijs al 250 leden! Dit aantal groeit, hier een kleine greep uit de reacties van de paradijsvogels, die er gebruik van maken.

Sabine Opstelten

Spel auteur

"Cathelijn is heerlijk open en vrij.

Het is een fijne cursus, waar ik als een spons doorheen ben gegaan. Perfect om kennis te maken met de eetbare omgeving. Ik bewonder de voortgang en aanvulling naar behoefte van de cursisten. "

Doeschka Doesburg

Motto: Relax, nothing is under controle

"Na bekijken van de filmpjes in de Eetbaar Paradijs Academie heb ik ontdekt dat ik al ca 45  niet aangeplante eetbare planten in de tuin heb! Dat was veel meer dan ik dacht en ik heb er ook al met plezier van gegeten. Het is geweldig om te zien dat er zoveel overvloed is! "

Irene Boers

Verpleegkundige

"Het is erg inspirerend, leuk om zo veel uit je tuin of tussen terrastegels te kunnen eten. Ook handig in crisistijd of zoals mijn kleindochter zegt, jij hoeft niet naar de supermarkt voor groenten en fruit. Ik geniet van je enthousiasme en kennis!"

Wat zit er in de Eetbaar Paradijs Academie

In 8 modules je eigen eetbaar paradijs. 

 • Eetbare planten in je tuin herkennen
 • Technieken, hoe je zonder spitten je tuin aanlegt.
 • Stap voor stap een klein stukje tuin aanpakken
 • Totaal ontwerp maken voor je tuin.
 • Hoe je de grond in optimale gezondheid brengt.
 • Eenvoudige recepten met bijzondere planten.
 • De maanden van het jaar: 2 wekelijks nieuwe inspiratie, lessen en filmpjes.
 • Lijsten met: Eetbare planten; Biologische telers
  Inspirerende sites en boeken

Een nieuwe kijk op de ruimte om je heen en inzicht in de vele mogelijkheden. Je gaat een nieuwe verbinding aan met de natuur, zodat de natuur je kan voeden en je jezelf super trots voelt omdat je je eigen voedsel verbouwd.

In het kort

Wegwijs in het
Eetbaar Paradijs

Begint met het herkennen van eetbare planten in je tuin: planten, bloemen en onkruid... het is alleen onkruid als je niet weet dat het eetbaar is. Je ontdek je dat er zoveel meer eetbaar is dan je dacht. 

Zonder spitten
 je tuin aanleggen

Hoe je zonder te spitten een eerste stukje tuin aanlegt. Je maakt het jezelf gemakkelijk door de natuur het werk voor je te laten doen. Je bodemleven komt opgang, waardoor je gezonde sterke planten krijgt.  

2 wekelijks updates met seizoensgebonden tips

Per maand korte inspiratie of instructie filmpjes wat er die maand te te doen is. Of te vinden is aan eetbare planten in je tuin of omgeving. Je wordt uitgedaagd nieuwe dingen te proberen.

Live Zoom sessies met de paradijsvogel-communitie 

1x per maand komen we live in de Zoom. Een inspirerende presentatie en ontmoet mede paradijsvogels. En als vast onderdeel de actie van de maand en Q&A

Op dit moment krijg je deze bonussen:

Om er zeker van te zijn dat jezelf kunt ontplooien tot paradijsvogel in een tuin van overvloed, heb ik de volgende bonussen toegevoegd aan het programma.

BONUS #1

ONTWERPTRAINING
t.w.v. € 250,00

Hoe begin je met het maken van een totaal ontwerp voor je eigen eetbaar paradijs. Ik raad iedereen aan om klein te beginnen, zodat je jezelf de tijd geeft om toe te werken naar een totaal ontwerp. Je leert hoe je stapje voor stapje het totaal ontwerp maakt.

BONUS #2

INSPIRATIE WEBINAR

Eetbaar Paradijs Inspiratie Webinar van 60 minuten. Krijg een indruk van de verschillende mogelijkheden om je tuin eetbaar aan te planten. Ontdek waarom je geen groene vingers hoeft te hebben om voor jezelf een eetbaar paradijs te creëren.

Over jouw trainer / coach / ...

Hoi,

Ik ben  Cathelijn Radstake

Als meisje van 10 had ik mijn eigen tuintje. Samen met mijn moeder onderhielden we de moestuin aan huis.

Ik herinner me de lange bonenstaken, met van die prachtige trossen bonen. Verse worteltjes zo uit de tuin, even afpoetsen op mijn broek en lekker oppeuzelen.

En ik had een eigen uitvinding: Super-boterhammen! Met een bordje de tuin in om zoveel mogelijk eetbaars te plukken. Sla, tomaat, radijs, tuinkers...kruiden en ik stopte het met een lekker sausje tussen tussen twee boterhammen. Een een echte superboterham.

Het boek: 'Leven van het land', inmiddels een klassieker, was mijn favoriet, ik kon er uren in neuzen. Hoe je zelfvoorzienend kunt leven.

Op de Agrarische School ging ik lekker bezig met mijn handen. Ik leerde van alles, van bloembinden, stekken, tomaten dieven tot schapenscheren. Jaren later leerde ik in Nieuw Zeeland over Permacultuur. Hoe je in samenwerking met de natuur je eten kunt verbouwen.

Het verlangen om uit de stad te verhuizen, de natuur in bleef. Om met een kleine voetafdruk te leven en mijn eigen voedsel te verbouwen. 

En dat doe ik nu. Sinds 11 jaar woon ik met mijn gezin Off grid in een tinyhouse midden in de natuur. Hier heb ik mijn eigen eetbare wilde planten tuin aangelegd.

"De mogelijkheden zijn oneindig, je hoeft de natuur alleen maar de ruimte te geven"


Ik vind het nog steeds heerlijk om, mijn tuin in te lopen en daar mijn salade bij elkaar te plukken. Dan voel ik me zo rijk. En leef ik in overvloed.

Het leuke is, die superboterhammen maak ik nu nog steeds. Alle kinderen in ons bos vinden ze heerlijk. En mijn dochter Lelie (10jr) heeft haar eigen uitvinding gedaan: ze maakt haar eigen tuin-sushi.

Naast mijn eigen tuin heb ik verschillende community tuinen ontworpen en aangelegd.

Met heel veel liefde wil ik mijn inspiratie en kennis met jullie delen.  

Ervaringen

Wat paradijsvogels zeggen over Cathelijn

Mijn tegeltuin was werkelijk een steengril in de zomer. Nu mijn tuin veel groener is, dankzij de ideeën van eetbaar paradijs, is het veel koeler. Eerder zag ik tegen het werk op, maar nu heb ik er juist plezier in. Via de Eetbaar Paradijs Academie zie ik dat ik met weinig middelen heel veel kan.

Alie Bruins

Reflexzone therapeut

De filmpjes vind ik heerlijk, als ik zie wat er allemaal te vinden is aan eetbaars. Ook de no-dig methode vind ik prachtig, met het Mulchen... Alles eigenlijk wat er op staat inspireert me.

Holkje van der Weij

Motto: Moeder Natuur onze alchemiste

"Cathelijn walks her talk. Ze heeft een bijzonder vermogen om in te tunen op wat er nodig is bij degene die ze coacht. En weet dit om te zetten in praktisch plan om stap voor stap resultaat te boeken."

Louise van Luijk

eARTH KEEPER - VRUCHTBAAR.ORG

Ik volg Cathelijn met plezier! En zie regelmatig planten tijdens het wandelen, zelfs in Toscane! Steentijm, citroenmelisse, wilde anijs het groeit daar gewoon in de berm.

Irene Boers

Beheer Consumentenplatform tandarts.nl

Je eenmalige investering in de

Eetbaar Paradijs Academie

Is goud waard

Eetbaar Paradijs academie

 • Wegwijs in je eigen Eetbaar Paradijs
 • Zonder spitten de tuin in
 • 2 wekelijks inspiratie updates
 • Maandelijks Live Zoom met Q&A
 • Bonus 1 Ontwerptraining
 • Bonus 2 Inspiratie Webinar

Wat deelnemers zeggen over Eetbaar Paradijs

Het heeft bij mij veel in gang gezet.

"Ik vind het nog altijd bijzonder dat ik jullie ontmoet heb. Het heeft veel in gang gezet bij mij. In mijn tuin al veel meer eetbare planten en kruiden"

Barbara

Paradijsvogel

"

Ik zie ineens veel meer eetbaars!

"Ik gebruik de Eetbaar Paradijs Academie op mijn laptop en via instagram op mijn telefoon, thuis en in de tuin. Om inspiratie en kennis op te doen. En ik vind de filmpjes  hartstikke leuk!"

Ine

"

Paradijsvogel

Cathelijn is heerlijk enthousiast en eerlijk.

"Ik geniet van Cathelijn, ze is een leuk mens en heerlijk en enthousiast en eerlijk. Ze weet veel en ik ben blij dat ze deze kennis met ons deelt."

Yvette

Paradijsvogel

"

100% Tevredenheids Garantie 14-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je veel inspiratie uit de 'Eetbaar Paradijs academie' zult halen. Als je de lessen en methodieken toepast kun je, zonder te hoeven spitten, een eetbare tuin aanleggen.  

Daarom durf ik je gerust een 14 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent, niets geleerd hebt en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot de 'Eetbaar Paradijs Academie'.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online training, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd. Het kan zijn dat de mail in je 'reclame' of 'spam' folder terecht komt, dus check deze ook even.

Hoe lang houd ik toegang tot Eetbaar Paradijs Academie?

Omdat ik vind dat de Eetbaar Paradijs Academie voor iedereen toegankelijk moet zijn, krijg je levenslang toegang tot de academie.  

Krijgt Eetbaar Paradijs Academie weleens een update?

Ja, elke 2 weken krijgt de Academie nieuwe updates. Je wordt hiervan op de hoogte gesteld via een mailtje. Het is herkenbaar omdat het onderwerp van de mail begint met [EPA] = Eetbaar Paradijs Academie.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?


Ja, als je binnen 14 dagen niets geleerd hebt en terwijl je wel lessen uit de academie hebt gevolgd, dan zal ik je het geld terug storten. 

Hoe kan ik contact opnemen?

Contact met Cathelijn via info@naturalselfcare.nl
of bel 06 1111 3067

>