Yoga Coaching
Video/Tekst

Gratis Meer Self Care

4 Lessen

Over deze training

Write your introduction to this course here...

Over deze training

Training Outline

Natural Self Care Checklist

Deze checklist geeft je zeker 77 tips hoe je meer Self Care in je dagelijkse dag kunt brengen. Leg de lat vooral niet te hoog. Gebruik het als inspiratie en kies voor deze week 3 tip uit die jou het meest aanspreken.

Warming Up - 20 min.

Vandaag brengen we meer Self Care in onze dag met een yogales van 20 minuten. Het is een hele toegankelijke les, met oefeningen die je dagelijks kunt doen. Deze les is een Kundalini Yoga warming-up en daarom beginnen we ook met een Kundalini mantra: Ong Namo Guru Dev Namo. Heel veel plezier en rust toegewenst. Zie je op de yogamat!

Maankalender 2022

Deze maankalender kun je gebruiken als mood tracker. Zodat je beter inzicht krijgt in hoe je je voelt gedurende de 'maan(d). In de 'Moon Magic Maan Training, voor meer Self Care' gebruiken we deze kalender om de invloed van de maan te gebruiken, om onze maand vorm te geven.

Uitdaging van een Eetbaar Paradijs

Wat heeft een Uitdaging van een Eetbaar Paradijs en Smeerwortel met elkaar gemeen.
 • Truus Bosscha schreef:

  Hallo Cathelijn,
  Wat leuk en spannend om deze traing met jouw te gaan doen!
  Moet ik eerst een account aanmaken bij Vimeo om in te loggen?
  liefs Truus.

  • Hallo Truus, wat goed dat je al aan het onderzoeken bent. Je hoeft geen account bij Vimeo aan te maken. Als het goed is kun je via deze online leeromgeving alle filmpjes die ik plaats zien.
   Ik hoor graag van je of het lukt.
   Tot morgen avond.
   lieve groet,
   Cathelijn

 • Dave Kellenaers schreef:

  Ha Cathelijn en meelezende anderen, leuk om hier wat rond te neuzen en ik heb net het intro filmpje bekeken en een maankalender besteld. Ik ben benieuwd naar de eerste sessie morgenavond en naar onze kennismaking. Fijne avond en tot morgen.
  Hartelijke groet,
  Dave

 • Johanna van Dijke schreef:

  Helaas kon er gister niet live bij zijn (onverwachts bezoek) ik kijk het graag terug! Ik ben benieuwt heb al een mooi schriftje klaar liggen!

  • Hey Johanna, de opname is terug te kijken via: Zoom Sessies. Ik heb vandaag ook de tip gekregen om de Sessie in delen op te nemen, zodat deze ook in delen terug te kijken is. We zijn iets uitgelopen, door de wat onrustige start. Ik denk dat het volgende week al wel beter gaat. Leuk als je er dan live bij bent. Liefs Cathelijn

 • Isabel Vincente schreef:

  Hallo Cathelijne,
  Ik ben 1 week later begonnen dus ben nog even zoekende in tussen alles wat op deze pagina staat. Ik heb o.a. de detox kriya gedaan en daar heb ik aardig spierpijn van overgehouden.
  Toch fijn want de spierpijn helpt mij bewust te blijven van mijn doelen en intenties šŸ˜‰

  • Ja! spierpijn van de detox kriya kan ik me voorstellen. Je kunt altijd de oefeningen iets minder intensief doen natuurlijk. In ieder geval veel water drinken en het liefst geen dag meer overslaan!

 • Isabel Vicente schreef:

  Beste Cathelijn,
  In maart 2021 ben ik begonnen met jou pilot “meer selfcare in het dagelijkste leven”.
  Het was erg inspirerend voor mij, zo inspirerend dat ik het nu 9 maanden later nog dagelijks aan denk en mijn dagelijks selfcare ritueel volhou.
  Dank je wel voor de mooie lessen.
  Liefs, Isabel

 • Pen
  >