Eetbaar Paradijs Academie

In de Eetbaar Paradijs Academie neem ik je mee in hoe je je eigen eetbaar paradijs kunt creëren. Elke maand inspiratie en tuin ideeën voor die maand. Zodat ook jij je tuin in kunt lopen voor een fijne aan vulling op de maaltijd... en ontwikkel je jezelf als ware paradijsvogel, dan scharrel je zo je hele maaltijd bij elkaar!

84 Lessen

None None

Voortgang

Niet begonnen

Persoonlijke Coaching 'Ontwerptraining Eetbaar Paradijs'

In dit persoonlijke Coachingsprogramma ontwerp je in 6 weke stap voor stap je eigen Eetbare Paradijs. Zo kun je dit jaar nog uit je eigen tuin kunt eten. Zonder dat je daarvoor groene vingers hoeft te hebben.

10 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Basis Training Yoga

Met deze training leer je de basis van yoga. Je leert hoe je veelvoorkomende houdingen (asana's) kunt aanpassen, zodat je de juiste 'alignment' (uitlijning) hebt. In deze training zitten series die je dagelijks kunt doen om het lichaam te ontspannen, maar ook te activeren.

30 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Gratis Meer Self Care

Breng meer Natural Self Care momenten in je leven. Deze Checklist gaat jou hierbij helpen.

4 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Moon Magic Maan Training

In deze Maan Training voor Meer Self Care, bewegen we mee op het ritme van de maan. Kom in je persoonlijke kracht, door de invloed te gebruiken die de maan op ons heeft. Het geeft je richting hoe je je Self Care de hele maand toepast.

23 Lessen

Voortgang

Niet begonnen

Personal Coaching

Here you will find all kriyas and exercises for your personal development.

8 Lessen

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>